Volksuniversiteit Boekel-Venhorst

Bestellijst

Geen bestellingen

Italiaans

Italië is een prachtig mediterraan land dat bekend staat om haar mode, heerlijke eten en zachte klimaat. Het is daarom niet verrassend dat jaarlijks zo'n 700.000 Nederlanders Italië als vakantieland verkiezen.

Gaat u graag op vakantie naar Italië of heeft u voor uw werk veel te maken met Italianen? Dan helpt de Volksuniversiteit Boekel-Venhorst u graag Italiaans te leren. ,

Italiaans 01 Beginners
Italiaans 01 Beginners
Cursuscode: 31

In deze cursus (van 20 lessen van 1 uur en 15 minuten) wordt verder aandacht besteed aan het gebruik van het alledaagse Italiaans. De taal, zoals men die tijdens een verblijf in Italie goed kan gebruiken bij het boodschappen doen, in restaurants, op de camping en in hotels én bij contacten met de lokale bevolking. Er wordt wat verteld over de oorsprong van de taal. Het accent ligt in de lessen op de luister, spreek, en leesvaardigheid. Gezamenlijk wordt hiertoe de grammatica bestudeerd. Probeer dagelijks zelf thuis de huiswerkopdrachtjes te maken en met de taal bezig te zijn. Heb daar vooral plezier in!
Het boek Con Piacere 1, dat we gebruiken is aantrekkelijk en van deze tijd. De stof wordt behandeld in het Nederlands en in het Italiaans. De methode bestaat uit een tekstboek (isbn 9789460304743) en een werkboek (isbn 9789460304804). Geluidsopnames die bij het boek horen zijn downloadbaar. www.conpiacere-online.nl biedt extra materiaal en interessante links.
Instapniveau: Kennis het Italiaans of van andere talen is nuttig maar niet noodzakelijk. Aan het einde van de cursus beheerst u de taal op instapniveau A1 volgens het Europees Referentiekader van de Raad van Europa (ERK).

Kosten boeken circa €65

Meer informatie
Donderdag 3 oktober 2019
20 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 172,00
Mw. H. (Henriette) Heidstra
Boeken: Con Piacere 1 tekstboek, Con Piacere 1 Werkboek (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 21:45
Locatie: Lokaal groep 7 Regenboog Kindcentrum boekel (klik hier voor de adresgegevens)
Contactpersoon: Kees Buuts, Tel: 06-40472561, Mail: Kees.Buuts@outlook.com