Volksuniversiteit Boekel-Venhorst

Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

PROTOCOL CORONAMAATREGELEN

07 november 2021

Update Corona maatregelen welke tijdens de laatste persconferentie op 2 november 2021 bekend zijn gemaakt.

Voor de cursussen bij Volksuniversiteit Boekel Venhorst betekent dit het volgende:

Lees meer

Het nieuwe cursusseizoen gaat weer van start

04 augustus 2021

Eindelijk is het dan zover! Vanaf oktober 2021 gaan we weer starten met ons vernieuwde programma.

De inschrijving is reeds geopend.

Wilt u een cursus of workshop bij de Volksuniversiteit Boekel-Venhorst volgen, schrijf u dan nu snel in. Vol is vol.

Lees meer

Start nieuw seizoen helaas weer uitgesteld

07 november 2020

Op 1 oktober hebben wij moeten besluiten om de opstart van ons cursusseizoen uit te stellen in verband met de opleving van Covid-19. Helaas is er nog geen versoepeling van de maatregelen in mogelijk, hierdoor moeten we de geplande start datum van 2-11 ook uitstellen.

Aangezien de maatregelen tot december doorlopen hebben wij besloten om de nieuwe richtdatum op begin januari 2021 te zetten. Alle cursisten die zich hebben ingeschreven zijn op de hoogt gebracht en in december gaan we kijken wat er mogelijk is begin 2021.

Lees meer

Start nieuwe seizoen uitgesteld

03 oktober 2020

Geachte cursisten,

Helaas zijn we door de Covid-19 opleving weer tot een moeilijke keus gedwongen. Afgelopen week zijn er weer extra maatregelen bekend gemaakt om het virus af te remmen, hier is 7 oktober het mondkapjes advies bij gekomen.

Lees meer

Nieuw cursusprogramma

23 juli 2020

Het seizoen 2019-2020 hebben we helaas vroegtijdig moeten beindigen i.v.m. de Cornona uitbraak. We hopen echter een nieuw cursusseizoen te starten per oktober 2020. Ons nieuwe cursusaanbod is klaar en op deze website te lezen. Inschrijven is vanaf nu mogelijk!  Aangezien er wat minder cursisten geplaatst kunnen worden is het slim op tijdig in te schrijven.
Wel hanteren we een aantal afspraken om de cursussen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Onze Corona afspraken kunt u hier lezen. 

Lees meer

Seizoen 2019-2020 wordt definitief afgesloten

13 mei 2020

In maart zijn onze nog lopende cursussen per direct stopgezet wegens de Corona crisis. Inmiddels is duidelijk dat deze cursussen voor de zomervakantie niet hervat kunnen. Dat betekent dat de niet genoten lessen terugbetaald worden aan de betreffende cursisten. U hoeft hier niets voor te doen, dit wordt door de Volksuniveristeit Boekel-Venhorst verzorgd.

Lees meer

Mededeling in verband met het Corona virus

09 maart 2020

Mededeling in verband met het Corona-virus: wij volgen de richtlijnen van het RIVM: alleen mensen die klachten hebben van verkoudheid, hoesten of koorts adviseren we om hun sociale contacten te beperken. Het is dan niet verstandig naar de les te komen, bel uw huisarts. Bij ziekte van een docent wordt u hierover geinformeerd. De les wordt op een later tijdstip ingehaald. 

Lees meer

Het nieuwe jaar gaat bijna starten...

27 december 2019

Ook in 2020 zullen wij u weer een breed aanbod van cursussen en workshops aan gaan bieden.

Volksuniversiteit Boekel-Venhorst wenst u alle goeds en gezondheid voor 2020!

Lees meer

Contoleer uw SPAM!!

22 oktober 2019

Mailtjes die door de Volksuniversiteit Boekel-Venhorst worden verzonden, blijken nogal eens in de Spam box terecht te komen.

Dus verwacht u mail van ons, controleer hiervoor ook uw Spam box!!

Lees meer

VU Boekel-Venhorst verhuist

13 juli 2019

Volksuniversiteit Boekel Venhorst gaat haar vertrouwde locatie verlaten en neemt haar intrek in het splinter nieuwe kindcentrum aan de Parkweg 10 te Boekel. Op deze prachtige locatie hopen wij u nog vele jaren onze cursussen en workshops te kunnen aanbieden.

Klik op het pdf bestand voor een uitgebreide plattegrond van het kindpark:

Lees meer

Pagina's