Volksuniversiteit Boekel-Venhorst

Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

VU Boekel-Venhorst verhuist

13 juli 2019

Volksuniversiteit Boekel Venhorst gaat haar vertrouwde locatie verlaten en neemt haar intrek in het splinter nieuwe kindcentrum aan de Parkweg 10 te Boekel. Op deze prachtige locatie hopen wij u nog vele jaren onze cursussen en workshops te kunnen aanbieden.

Klik op het pdf bestand voor een uitgebreide plattegrond van het kindpark:

Lees meer

U kunt inschrijven!

10 juli 2019

Vanaf vandaag is de inschrijving geopend. Wilt u een cursus of workshop bij Volksuniversiteit Boekel-Venhorst volgen, schrijf u dan snel in!

Lees meer

Het nieuwe cursus seizoen gaat bijna starten....

25 juni 2019

We zijn druk bezig om alle cursussen van het komend seizoen op onze website te zetten. U kunt deze alvast eens bekijken.

We hopen snel de inschrijving hiervoor te kunnen openen.

Houd onze website in de gaten!!

Lees meer

Volksuniversiteit Boekel-Venhorst gaat naar een nieuwe locatie

14 juni 2019

Na vele jaren cursussen gegeven te hebben in het St. Jan gebouw, gaat de Volksuniversiteit Boekel-Venhorst komend seizoen een nieuwe locatie in gebruik nemen.

Onze nieuwe locatie vindt u in het nieuwe Kindcentrum Boekel aan de Parkweg in Boekel.

Op dit moment wordt de laatste hand aan dit fonkel nieuw gebouw gelegd, zodat we u daar in het komend seizoen allen kunnen verwelkomen.

Lees meer

Het seizoen 2018-2019 loopt alweer naar het eind, De laatste cursussen zijn gestart....

10 april 2019

 

Als bestuur van de Volksuniversiteit Boekel-Venhorst gaan wij ons weer bezig houden met het programma voor het komende seizoen. We willen u weer een leuk, uitdagend en leerzaam aanbod te gaan bieden.  Mocht u hierin nog suggesties voor ons hebben, dan vinden wij het erg leuk om van u te horen!

We hopen rond juli ons komende programma weer een heel eind rond te hebben. U kunt deze dan weer op onze website vinden.

Lees meer

Meer info over de cursus door op de titel van de betreffende cursus te klikken

21 juli 2018

Door de titel van de betreffende cursus aan te klikken, krijgt u toegang tot meer informatie over de cursus. Het gaat hierbij om de data's/tijden waarop de curus plaatsvindt en over de adresgegevens van de leslocatie.

Lees meer

Nieuws bij inschrijving:

26 juni 2018

Na inschrijving bij de Volksuniversiteit Boekel-Venhorst ontvangt u binnen enkele dagen een bevestigingsmail. Helaas blijkt deze mail regelmatig in de SPAM box te belanden. Controleer daarom zo nodig de SPAM box van uw mail.

Lees meer