Volksuniversiteit Boekel-Venhorst

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 28

Intelligente mensen en domme dingen

Intelligente mensen en domme dingen
Cursuscode: 28

Waarom doe ik dat toch elke keer zo?  ik wil het zo graag anders doen…..

Dat is een hele goede vraag en als je het ook echt anders wilt gaan doen, is dit een vraag die je zeker niet meer los moet laten.
De ‘waarom-vragen’ zijn zeer zinvol en zeer welkom, zeker tijdens deze twee avonden.

Tijdens deze bijeenkomsten krijg je te horen en te zien waar die machten en krachten vandaan komen, die je de dingen laat doen en laat zeggen die je eigenlijk helemaal niet wilt doen en helemaal niet wilt zeggen.
Via een eigen ontwikkeld model worden alle aspecten behandeld die tijdens de verschillende levensfases houding en gedrag doen ontstaan en in stand houden. Daarin zitten dus ook de oorzaken van gedragingen waar je eigenlijk allang uitgegroeid en klaar mee bent.

Aan de hand van datzelfde model wordt ook uitgelegd hoe je zonder strijd zaken effectief en duurzaam kunt veranderen in je houding en gedrag.
We gaan het hebben over je denken, emoties, gevoelens, de invloed vanuit je eigen verleden, het individuele bewustzijn, de individuele bewustzijnslijn, je lichaam en de samenhang/samenwerking tussen al deze factoren.

Kortom, je gaat leren zien hoe dat allemaal werkt en hoe je daar verandering in aan kunt brengen zodat al die dingen die je niet wilt ook niet meer gedaan worden.

Maandag 28 november 2022
2 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 39,00
Dhr. (Rob) Droog
19:30 - 21:30
Locatie: Lokaal Oranje (Regenboog 5-6) (klik hier voor de adresgegevens)
Contactpersoon: Marijke Hartjes, Tel: 06-15523720, Mail: marijkehartjes@gmail.com
Cursus geannuleerd >
(Rob) Droog
(Rob) Droog
Rob Droog woont in Landhorst en is al ruim dertig jaar werkzaam als hulpverlener, therapeut, docent en maatschappelijk werker. Tijdens deze 30 jaar heeft hij een model ontwikkeld waarin op heldere en snelle wijze de samenhang tussen denken, emoties, gevoelens en de invloed van het verleden wordt uitgelegd. Rob heeft hier ook reeds een boek over geschreven met de titel “de spelers van blijvend anders” . Omdat het model en de methodiek een mogelijkheid tot veranderen aanreikt waarin terugval eigenlijk niet meer hoeft voor te komen. Rob is met name gespecialiseerd in problematiek veroorzaakt door een hoge mate van sensitiviteit of gevoeligheid. In 2016 heeft Rob zijn bedrijf Blijvend anders opgericht en werkt hij voor zowel particulieren en voor bedrijven.