Volksuniversiteit Boekel-Venhorst

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 38

NLP

NLP
Cursuscode: 38

Kom kennismaken met NLP. Voor iedereen die aan zichzelf wil werken, die geïnteresseerd is in andere mensen, die zijn of haar communicatie wil verbeteren en plezier wil vergroten. In privésituaties of op het werk.

Tijdens de cursus worden de basisbeginselen van NLP behandeld. NLP is een methodiek die zich richt op de onbewuste processen. Het zorgt voor optimaal contact met uzelf en uw omgeving en een doeltreffende manier van communiceren, toename van zelfvertrouwen, zelfreflectie en persoonlijke groei. Leer dat onbewuste processen in uw leven zo kunnen worden gebruikt dat u succes bereikt, doelen bereikt en positieve emoties kan ervaren wanneer u dat wilt. NLP onderzoekt de structuur van onze ervaringen en dan met name gericht op onze communicatie. Het leert ons hoe we met onze communicatie in het leven kunnen staan en is hiervoor een heel doelgerichte, praktische en mensvriendelijke techniek. U maakt kennis met een aantal basistechnieken waardoor u duidelijk wordt dat HOE (vorm) u en de ander communiceren belangrijker is dan WAT (inhoud) u en de anderen communiceren. NLP richt zich onder andere op de taal waarmee mensen zich uitdrukken. Ook hiermee zullen we praktijkgerichte oefeningen doen.

“U kunt de stof die u krijgt direct in uw huidige situatie(s) toepassen. In de cursus zullen we daarom direct toepassen wat met de theorie aangereikt wordt, veel oefenen. Deze vorm van leren zorgt ervoor dat NLP al direct na de eerste lesavond toepasbaar is in uw dagelijks leven. Een mens is en kan meer dan hij zelf denkt en doet. Tijdens de cursus zult u ontdekken hoe…”

Woensdag 24 oktober 2018
5 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 102,00 plus € 10,00 materiaalkosten.
Mw. Mevrouw L. (Leonne) Meijs
19:30 - 22:00
Locatie: St. Jan gebouw (klik hier voor de adres gegevens)
Contactpersoon: Jos van Zutven, Tel: 0492 323530, Mail: josvanzutven@gmail.com
Mevrouw L. (Leonne) Meijs
Mevrouw L. (Leonne) Meijs