Volksuniversiteit Boekel-Venhorst

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 13

Ontdek alle mogelijkheden van je Google Account en Google Drive

Ontdek alle mogelijkheden van je Google Account  en Google Drive
Cursuscode: 13

Een Google account geeft toegangs tot zo’n 100 volwaardige producten. De belangrijkste diensten komen aan de orde zoals: gmail, drive, agenda, contacten, foto’s, Google’s tekstverwerker, spreadsheet en Google’s powerpoint. Chrome het internetprogramma van Google, kent ook weer extra diensten, extenties, zoals vertalen, automatisch opslaan enz. Het gmail e-mailprogramma heeft veel verborgen handigheden en mogelijkheden. Een aantal mobiele diensten komen ook aan de orde. Het uitgangspunt van de workshop is een laptop.

De cursus geeft je inzicht in een groot aantal van deze handige mogelijkheden. De belangrijkste diensten worden uitgediept zoals de e-mail, contacten en documenten. Hoe je foto’s online kan opslaan en bewerken.
Aan ook een aantal onbekende programma’s komen aan de orde. Veel praktische opdrachten en aandacht voor digitale veiligheid.

  • 3 bijeenkomsten om alle mogelijkheden van je Google account op je MS-Windows of Apple laptop en eventueel mobiel te gebruiken.
  • Cursus geschikt voor iedereen met een Google account (neem uw e-mailadres en wachtwoord mee)
  • Windows- of Apple laptop of iPad of Chromebook (Google laptop) meenemen. Eventueel je Android of Apple mobiel kan je ook meenemen.
  • Overzicht Google diensten: https://www.google.nl/intl/nl/about/products/

Cursusleider is Jan de Waal. Digitale expert  en voormalig systeembeheerder voor Google-diensten voor 120 personen. Werkt sinds 2007 met Gmail en andere Google diensten. Verzorgt al meer dan tien jaar overal in Nederland workshops over dit onderwerp. Werkt sinds 1985 met Windows en sinds 2008 met Apple computers. Meer op www.digibieb.nl

Donderdag 25 oktober 2018
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 47,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. J. (Jan) de Waal
19:30 - 21:30
Locatie: St. Jan gebouw (klik hier voor de adres gegevens)
Contactpersoon: Bjorn Kohlmann, Tel: 06 24948191, Mail: bjorn.kohlmann@gmail.com
J. (Jan) de Waal
J. (Jan) de Waal