Volksuniversiteit Boekel-Venhorst

Bestellijst

Geen bestellingen

Computer

Ontdek alle mogelijkheden van je Google Account

Ontdek alle mogelijkheden van je Google Account

Een Google account geeft toegang tot zo'n 100 volwaardige producten. In deze vier bijeenkomsten ontdek je alle mogelijkheden van je Google account op je MS-Windows, Apple laptop of Google Chromebook laptop. Deze apparaten moeten met WiFi werken.

De cursus geeft je inzicht in een groot aantal handige mogelijkheden van Google, te weten Gmail, Google drive, agenda, contacten, foto's en Google's tekstverwerker, spreadsheet en presentaties. Het internetprogramma Chrome van Google, kent ook weer extra diensten en mogelijkheden, zoals: handige hulpprogramma's, automatisch vertalen etc. De belangrijkste diensten worden uitgediept zoals de e-mail, contacten en documenten. Foto's online opslaan en bewerken komt ook aan bod. Daarnaast zijn er veel praktische opdrachten en is er aandacht voor digitale veiligheid. En uiteraard komen er ook een aantal onbekende mogelijkheden van Google aan de orde.

Extra informatie:

Je dient zelf een laptop mee te nemen, zo kan je zelf direct met alles meekijken en dingen uitproberen. Een recente smartphone zou eventueel ook kunnen. Echter, een laptop wordt aangeraden.

Iedere deelnemer krijgt zijn cursusmateriaal in PDF aangeleverd.Cursusleider is Jan de Waal. Digitale expert  en voormalig systeembeheerder voor Google-diensten voor 120 personen. Werkt sinds 2007 met Gmail en andere Google diensten. Verzorgt al meer dan tien jaar overal in Nederland workshops over dit onderwerp. Werkt sinds 1985 met Windows en sinds 2008 met Apple computers. Meer op www.digibieb.nl

Meer informatie
Donderdag 6 oktober 2022
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 79,00
Dhr. J. (Jan) de Waal
19:30 - 21:30
Locatie: Lokaal blauw (Regenboog 6-7) (klik hier voor de adresgegevens)
Contactpersoon: Bjorn Kohlmann, Tel: 06 24948191, Mail: bjorn.kohlmann@gmail.com
Cursus geannuleerd >