Volksuniversiteit Boekel-Venhorst

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 19

Workshop Massagetechnieken(basis) voor rug, nek en schouders

Workshop Massagetechnieken(basis) voor rug, nek en schouders
Cursuscode: 19

ATTENTIE: wegens ziekte van de docent komt deze workshop te vervallen! We gaan kijken om deze workshop  in het voorjaar 2020 opnieuw aan te bieden

 

Massages zijn een goed middel om je geestelijk en lichamelijk te ontspannen. Massages geven je een energieker gevoel, kunnen lichamelijke klachten verminderen en zorgen mede voor een betere zelfbewustwording en minder stress. Een massage bevordert de bloedsomloop en de doorstroming van het lymfestelsel. Tijdens deze workshop leer je hoe je een ontspannende en helende massage kunt geven aan de rug, schouders en nek. Dit is HET gebied waar bij veel mensen  spanningen zich concentreren die ook veel (lichamelijke) klachten veroorzaken, zoals een stijve nek, hoofdpijn en rugklachten. Massages zijn leuk om te geven en heerlijk om te ontvangen!

Voor de praktische gang van zaken binnen de massage-cursus is het belangrijk dat er een even aantal deelnemers is. Omdat u het na afloop wellicht ook fijn en nuttig vindt om zelf eens gemasseerd te worden is het een idee om samen met een kennis/ vriend(in)/partner deel te nemen zodat u de geleerde technieken naderhand samen kunt herhalen. Dit wil niet zeggen dat u zich niet alleen kunt inschrijven.

NB: tijdens de workshop dient de cursist mee te nemen: een matje of groot tuinkussen om op te liggen, een hoofdkussen en 2 grote badlakens.

Woensdag 13 november 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 25,00 plus € 3,50 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. M. (Monique) v.d. Veen
19:00 - 22:00
Locatie: Lokaal groep 5-6 regenboog kindpark Boekel (klik hier voor de adresgegevens)
Contactpersoon: Janine Gijsbers, Tel: 0492 849019, Mail: janine.gijsbers@gmail.com
Cursus geannuleerd >
M. (Monique) v.d. Veen
M. (Monique) v.d. Veen