Cursuscode: 16

EHBO bij baby's en kinderen

Cursuscode: 16

Kinderen kunnen weleens verrassend uit de hoek komen… En laat dat net een klein hoekje zijn waar een ongelukje in zit!

U als (groot)ouder, verzorger, leidster of oppas, volgt de cursus EHBO aan baby’s en kinderen, zodat u kundiger en zelfverzekerder hulp kunt verlenen. In drie cursusavonden leert u, volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis, over het gedrag en de ontwikkeling van het kind, kinderziektes, veel voorkomende letsels bij baby en kind en omgaan met stoornissen in de vitale functies (reanimatie).

Let op: eventueel bijkomende examenkosten: € 14,95 (Wettelijk vereist voor gastouders m.i.v. 1 januari 2010).

Desgewenst boek EHAK (€ 19,95) en/of verbanddoos (€ 25,00) ter plaatse verkrijgbaar

Dinsdag 12 november 2019
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. Y. (Yvonne) Martinali-Dekkers