2017, het jaar van de peulvrucht

Course #: 23

2017 werd door de VN uitgeroepen als jaar van de peulvrucht. Maar wat maakt peulvruchten dan zo speciaal? En wat verstaan we er allemaal onder? En hoe integreren we ze dan in ons dagelijks voedingspatroon? Bij de lezing kom je alles en meer te weten over de peulvrucht. Na de theorie, gaan we ook aan de slag. We krijgen een hoop kookinspiratie en gaan zelf ook enkele dingen maken. Smeuïge humus, linzenburgers, broodbeleg, voedzame soep, .. het kan allemaal!

Meebrengen:  Bakjes voor de restjes. Een kom en lepel voor soep. 

Meer informatie: 
  • Deze activiteit gaat door, inschrijven is nog mogelijk
  • Op zaterdag 10 maart 2018 van 09:30 uur tot 13:00 uur
  • 1 les van 3,5 uur
  • Prijs: € 25,00 plus € 8,00 materiaalkosten te betalen tijdens de les.
  • Docente: Mw. K. (Kaat) de Waele
  • Locatie: Sint Jangebouw, lokaal 1 (klik hier voor de adres gegevens)
  • Contactpersoon: Gerry van de Vondervoort, Tel: 0492-329714, Mail: hvondervoort@outlook.com