Start nieuw seizoen helaas weer uitgesteld

zaterdag, 7 november, 2020

Op 1 oktober hebben wij moeten besluiten om de opstart van ons cursusseizoen uit te stellen in verband met de opleving van Covid-19. Helaas is er nog geen versoepeling van de maatregelen in mogelijk, hierdoor moeten we de geplande start datum van 2-11 ook uitstellen.

Aangezien de maatregelen tot december doorlopen hebben wij besloten om de nieuwe richtdatum op begin januari 2021 te zetten. Alle cursisten die zich hebben ingeschreven zijn op de hoogt gebracht en in december gaan we kijken wat er mogelijk is begin 2021.

We begrijpen dat indien we in januari kunnen opstarten dit voor de nodige uitdagingen zorgt, zoals: voor verschillende cursussen zullen niet alle lessen in te plannen zijn, wellicht haken er cursisten af die zich hebben ingeschreven etc. Ondanks deze uitdagingen willen we indien mogelijk toch kijken wat er mogelijk is t.z.t.

Blijf gezon en hopelijk zien we elkaar weer in januari.

Met vriendelijke groet

Bestuur Volksuniversiteit Boekel Venhorst