Seizoen 2019-2020 wordt definitief afgesloten

woensdag, 13 mei, 2020

In maart zijn onze nog lopende cursussen per direct stopgezet wegens de Corona crisis. Inmiddels is duidelijk dat deze cursussen voor de zomervakantie niet hervat kunnen. Dat betekent dat de niet genoten lessen terugbetaald worden aan de betreffende cursisten. U hoeft hier niets voor te doen, dit wordt door de Volksuniveristeit Boekel-Venhorst verzorgd.

Als bestuur zijn we aan het kijken wat de Corona crisis voor het nieuwe seizoen 2020-2021 van Volksuniversiteit Boekel-Venhorst betekent. We zijn bezig met voorbereidingen hiervoor, maar zullen moeten afwachten welke maatregelen vanuit de overheid en het RIVM dan in acht genomen moeten gaan worden.

Wij houden u op de hoogte via deze website en natuurlijk via onze nieuwsvbrief die u via de mail kunt ontvangen.

Wij wensen iedereen een gezonde zomer!