Indien u geïnteresseerd bent in één of meerdere van onze cursussen dan kunt u zich hiervoor online of schriftelijk inschrijven. Dit kunt u als volgt doen:

  • Online inschrijven
    U kunt zich online inschrijven voor een cursus, workshop of lezing door op de site bij "Per type" of "Per cursus" uw cursus of workshop aan te klikken, deze toe te voegen aan inschrijving en dan naar "verder met inschrijving" aan te klikken en hier alle informatievelden te vullen en dan de akkoordverklaring aan te vinken. Daarna kunt u verder gaan naar overzicht. Let op:  U kunt zich alleen online aanmelden als alle verplichte invoergegevens van het inschrijfformulier ingevuld zijn. Na enige tijd ontvangt u van ons nog een bericht van bevestiging en eventuele verdere cursusinformatie.
  • Schriftelijk inschrijven
    U kunt een inschrijfformulier downloaden en uitprinten. Dit formulier moet u dan volledig ingevuld en voldoende gefrankeerd verzenden naar onze administratie. Het formulier is tevens een akkoordverklaring voor automatische incasso en moet daarom ook door u ondertekend worden. Leest u vooraf wel even de algemene voorwaarden, zie onze website. Zodra uw inschrijving door onze administratie verwerkt is ontvangt u een bevestiging van inschrijving. 
  • Het inschrijfformulier kan uiteraard ook tijdens de open dag worden ingeleverd.