Het seizoen 2018-2019 loopt alweer naar het eind, De laatste cursussen zijn gestart....

woensdag, 10 april, 2019

Als bestuur van de Volksuniversiteit Boekel-Venhorst gaan wij ons weer bezig houden met het programma voor het komende seizoen. We willen u weer een leuk, uitdagend en leerzaam aanbod te gaan bieden.  Mocht u hierin nog suggesties voor ons hebben, dan vinden wij het erg leuk om van u te horen!

We hopen rond juli ons komende programma weer een heel eind rond te hebben. U kunt deze dan weer op onze website vinden.

In het begin van het nieuwe seizoen kunt u kennismaken met onze nieuwe leslocatie. Wij gaan namelijk verhuizen naar het nieuwe Kindcentrum aan de Parkweg in Boekel. Informatie over de informatieavond staat vermeld op onze jaarlijkse flyer die in augustus bij zo'n 15.000 huishoudens in de brievenbus gaat vallen.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen de Volksuniversiteit Boekel-Venhorst, dan kunt u zich op onze website inschrijven voor onze nieuwsbrief